Turangida

Sükutu LeyL

, Lâ taknetû min rahmetillâh
Abilerin en değerlisi ve en kıymetlisi :gul2:Uzun zamandır tanıyorum :gul2: Çok saygılı,ağırbaşlı beyefendi bir abimizdir...Sükünet halindedir daima :gul2: Kimseyi kırmamaya özen gösterir.İyilikten başka birsey düşünmez.. . Kalemide oldukça güzeldir. . .

:gul2: iyiki varsın kıymetli abim :gul2: Kıymetli abilerimin Allah yokluklarını göstermesin :gul2:

KardelenGüL

Bayanlar Gurubu
kardeşlerin en vefalısı,en değerlisi,en incesi,enyüreği sevgi dolu olanı,en sakinidir benim can kardeşim.Bana dünyanın en iyi ablası diye hitap eder her zaman...Ablası için yazdığı şiirleri sizlerde gördünüz forumda her zaman duygulanırım şiirleri görünce...
Rabbim razı olsun kardeşimden,onu ayırmasın bizden her zaman yanımızda olmasını nasip etsin.ve ömür boyu ailesi ve sevdikleriyle beraber mutlu etsin hayırlı ömürler nasip etsin.İYİKİ VARSIN CAN KARDEŞİM.:: :gul2::gulucuk3:

Özgü®

Adminastrator
Yönetici
Konu İçin Teşekkür Ederim Nida.
O İyimser Bir Abi.
Pek Kıtmetlidir Yanımda. Forumda Onursal Üyeden Değer Bakımından Daha Üst Statü Olsaydı Emin Ol Onuda Sana Vermekten Büyük Mutluluk Duyardım.

Bana Dinimi Anlatıyorsun , İslam Sevgisini Kalplerimize Nakş Etmeye Çalışıyorsun. Allah Sana Merhamet Etsin Seni Firdevs İle Müjdelesin. Nuru İle Aydınlatsın.
İyi Varsın İyiki Bizimlesin Turan Abi ..

Edebi Yazıların Sevgi Dolu Bakış Açın İçin Teşekkür Ederim.

Deko

Member
Yeni yeni tanımaya başlıyorum. Oldukça mütevazi ve saygılı karaktere sahip, islam ölçülerini iyi analiz eden değerli üyemiz.

Eylem

Bayanlar Gurubu
O kıymetli biricik abimiz güzel saygın konuları ile bir çoğumuza rehber olan özel insan turan abimiz.

iklil

El hâsilü lil-kalbi
Çagrım beyfendi, saygın ,mütevazi kişiliğiyle sitemizde güzel bir yer edinmiş iyi kalpli biri dilerim Rabbim kalbiniz gibi güzellikler yazsın ömrünüze selam ve dua ile :: :gul2: