sükutu-ezber

Söz

, Onlar Asla, Geri Dönmeyi Düşünmediler, 57.Alay "
Ablam benim geldiğimden sonra beni seven bir ablam ::..Teşekkür ederim herşey için ilgin ve alakan için ablacım.Seviliyorsun ablacım her zaman görüşemiyoruz belki ama değerlisin ablacım.. :gulucuk3: :gul2:

Beste

, Kün Fe Yekün
Anam sükutu ezber nedesem ki birazcık gözükmeyeyim hemen beni merak ediyor yazıyor ciziyor: ) seviliyorsun mübârek iyiki geldin foruma :: iyiki bizimlesin :gulucuk3:

Sükutu LeyL

, Lâ taknetû min rahmetillâh
Foruma yorumu ile renk katan sevecen saygı değer ablalarımızdandır. Allah ömrünü hayırlı eylesin inşallah abla :gul2:

Avcı

Muamma
@ sükutu-ezber

İyilik sever, duacı.. edebiyat sever...
Kendisini tanıdığım için mutluyum...
Dualarında bana da yer ver ablacim... :gul2:

sükutu-ezber

sükutu ezberim susuyorum tümlüğebakmayın siz gülüm
Rabbim razı olsun önce @Söz kardeşimden bilmiyordum bunu sürpriz oldu haberim yoktu bu konudan,, :)
@Beste , Sükutu Leyl ve @Avcı kardeşim Rabbim hepimizden razı olsun inşallah güzel görüşleriniz için ,, Rabbim daha değerli sözleri çıkarsın karşınıza inşallah,,, :gul2:

ALi

La Edri
sukutu ezber 2 sene kadardir kendisi taniyorsam mutevazi ve hanim efendi ve onda cok kere görüp sahid oldugum daha cok Kur´an-i Kerim tarafi agir basiyor.

Ve kendisi azimli bir sahsiyet buda kendisi icin hos olur.

Bize de hep Ali kardesim diye hitab etmeye calismis onu Allahu teala icin sever ve sayarim yüce rabbim o gönlüne göre vermesi dilegiyle.

Herkes onun gibi olsa ne ala ve iste okuyup ögreneyim ve ilmimle amil olayim demek istesen birisidir.

sükutu-ezber

sukutu ezber 2 sene kadardir kendisi taniyorsam mutevazi ve hanim efendi ve onda cok kere görüp sahid oldugum daha cok Kur´an-i Kerim tarafi agir basiyor.

Ve kendisi azimli bir sahsiyet buda kendisi icin hos olur.

Bize de hep Ali kardesim diye hitab etmeye calismis onu Allahu teala icin sever ve sayarim yüce rabbim o gönlüne göre vermesi dilegiyle.

Herkes onun gibi olsa ne ala ve iste okuyup ögreneyim ve ilmimle amil olayim demek istesen birisidir.

Rabbimiz razı olsun güzel düşüncelerin için Ali abi burayı yeni gördüm kusura bakma inşallah,,, :coffee::coffee:

Elimizden, gönlümüzden geldiğince kendimizi geliştirmeye, eksiklerimizi gidermeye çalıyoruz
Rabbimiz öğrendiklerimizle amel etmeyi nasip etsin inşallah,,,

• Like
Tepkiler: ALi

ALi

La Edri
Rabbimiz razı olsun güzel düşüncelerin için Ali abi burayı yeni gördüm kusura bakma inşallah,:coffee::coffee: Elimizden,gönlümüzden geldiğince kendimizi geliştirmeye,eksiklerimizi gidermeye çalıyoruz Rabbimiz öğrendiklerimizle amel etmeyi nasip etsin inşallah,

Amin ecmain insallah sen de sag ol sukutu ezber kardesim.

Bu güzel kahve icinde tesekkür ederim.

Sorun degil saglik olsun.

Yüce Rabbim ilmini artirsin ve sana o ilminle amel etmeyi nasib etsin insallah.

Sahra

Gözlerin anlattığı cümleyi suskunlar dinler.
@sükutu-ezber forumda seviyeli duruşuyla ilmi ağırlığıyla ara sıra esprileriyle güzellik katan özel bir kişiliğe sahiptir ::

Forumda gördüğüm zaman mutlu olduğum değerlerden :gulucuk3:

Hep var olun olun inşallah :coffee:

sükutu-ezber

@sükutu-ezber forumda seviyeli duruşuyla ilmi ağırlığıyla ara sıra esprileriyle güzellik katan özel bir kişiliğe sahiptir ::

Forumda gördüğüm zaman mutlu olduğum değerlerden :gulucuk3:

Hep var olun olun inşallah :coffee:

Teşekkürler güzel görüşlerin ve düşüncelerin için,,,, :gulucuk3::gulucuk3:
Güzel analız etmişsin beni kısaca bir de hüzün yanımız var onu çok hatta pek bilinmeyen,,, :gul2::gul2::gul2:

Allah razı olsun beni görünce mutlu oluyorsan ne mutlu bana o zaman mübarek Sahra,,, :cicek_sevgi::cicek_sevgi:

Senle olan ortak yanımızı seviyorum
İkimiz de , okumayı, edebi yazıları, menkibeleri, insanın yüreğine dokunan yazıları
Ve yazmayı seviyoruz
Güzel ortak şeyler de buluşmak dileğiyle
Mübarek Sahra teşekkürler,,, :gul2: :gulucuk3::gulucuk3::gulucuk3::sfgul2::sfgul2: sana on yüss gül,,, :gul2:

SevgiForum

#Evdekal
@sükutu-ezber
Bazı insanlar vardır nahiftir asla incitmez asla kırmaz.
Gücünün yettiği kadar insanlara yardımcı olmaya çalışır güzel olan islam dinini güzel bir şekilde anlatma mücadelesini verir. işte bu @sükutu-ezber'in ta kendisidir.

sükutu-ezber çok duygu yüklüdür o küçük kalbinde milyonlarca duyguyu barındıran ve tek gayesi Allah sevgisi olan harika bir kişilik.

İyi bakın ve okuyun sükutu-ezber'in yazılarını! O yazılar size ve hayatınıza yön verecek kendinizi bulmanızı sağlayacak.

Yüreğinde geçen ne kadar düşün hayalin varsa Rabbim onları hayırlısı ile gerçekleştirsin.
Her şey gönlünce olsun

sükutu-ezber

@sükutu-ezber
Bazı insanlar vardır nahiftir asla incitmez asla kırmaz.
Gücünün yettiği kadar insanlara yardımcı olmaya çalışır güzel olan islam dinini güzel bir şekilde anlatma mücadelesini verir. işte bu @sükutu-ezber'in ta kendisidir.

sükutu-ezber çok duygu yüklüdür o küçük kalbinde milyonlarca duyguyu barındıran ve tek gayesi Allah sevgisi olan harika bir kişilik.

İyi bakın ve okuyun sükutu-ezber'in yazılarını! O yazılar size ve hayatınıza yön verecek kendinizi bulmanızı sağlayacak.

Yüreğinde geçen ne kadar düşün hayalin varsa Rabbim onları hayırlısı ile gerçekleştirsin.
Her şey gönlünce olsun
Rabbimiz razı olsun senden kardeşim güzel hoş övgülerin için, Rabbimiz sarf ettiğin sözlerin kat kat fazlasını nasip etsin sana inşallah,,,, :coffee:
Amin amin amin inşallah hep beraber Rabbimiz gönlümüze göre hayırları yaşatsın inşallah,,,

Teşekkürler güzel yorumların için,,, :coffee::coffee:::::::