PainFully

Tuğra

¹ ² ³ тıp . . !..
:kalp2: PainFully :kalp2:

( Bak hele bak bi nasıl entel entel kalp koydum gördün mü :alkis2: )

Bu konuyu kimseye kaptırmam, kusuruma bakmayınız ;$

Evet cici kardeşim ;

Sanal alemde tanıyıpta silemediğim, vazgeçemediğim, huysuzluğumun duvarlarından geçirdiğim insan sayısı çevrem nekadar kalabalık olursa olsun ; bilirsin .. 5 parmağımı geçmeyecek kadardır..
Sen bu 5 parmağımdan birisi oldun.. Dertlerini dinlerken, göz ardı ve kulak arkası etmeden dinlediğim de anladım :gul2:
Her zaman açığını söyledim, "ben en çok bebekleri severim onlarıda büyüyene kadar" dedim, bilirsin.. Sen o bebekler gibisin gözümde, hiç büyümüyosun, seni koruyup, kollamak kız kardeşime olduğu gibi boyun borcum olmuş gibi geliyor, böyle sırtımı dönsem sana zarar verebilecekler korkusu :)
Kızarım da, severim de.. Ama kızmalarım boşa olmaz hatalarının telafisidir..
Neyse bilirsin böyle övemem ben balıklama atlarım, seviliyosun benim tarafımdan, umarım hiç bir zaman bozulmaz bu aramızdaki bağ, ve umarım hayatımda olan NADİR insanlar kategorisinden asla ama asla çıkmazsın..
Kendisi çok hassas, çok merhametli, çok sevecendir.. Bu yüzden bazen kendine zarar verebilecek insanları ayırt edemez, ama bunu hissettiğim an çarpar kendine getirirm vesselam.. Ve bir güne birgün neden kızıyosun demez, neden bağırıyosun demez çünkü bilir iyiliğindendir..
Velhasıl ; duygusaldır cici kardeşim ağlatmayalım onu şimdi yeterli bukadar..

Dibin notu ; Caaann'dır o..

Deko

Member
Teşekkürler tuğra
Ben onu bu ailenin güneşi olarak nitelendiriyorum. Güzel yüreğinize selam olsun

Hazal

Bayanlar Gurubu
Pain'im bitanedir ya :eek:ptum:
Yardımsever,hoşgörülü,samimi,tatlı dilli,sempatik,olgun,biraz ciddi çok ama çok sevdiğim birisi.Ne söylesem azdır canım yaa :gulucuk3: :gulucuk3: :gulucuk3: :gulucuk3:

Zümrüt

Bayanlar Gurubu
Sen o bebekler gibisin gözümde, hiç büyümüyosun, seni koruyup, kollamak kız kardeşime olduğu gibi boyun borcum olmuş gibi geliyor, böyle sırtımı dönsem sana zarar verebilecekler korkusu :):::

Bunlar ne kadar muhteşem duygular içten yürekten,,,ve en önemlisi doğal:alkis2:

Yani ne desem bilemedim,ben ne kadar şahane bir forumdayım,ve ne kadar muhteşem insanların bulunduğu mekandayım hamdolsun..

Daha henüz forum beni tanımasa da zamanla tanırlar inşAllah..

Bu güzel insanların bulunduğu forum dolsun taşsın inşAllah..Rabbim hepsinden razı olsun..

Ahraz

Bayanlar Gurubu
Kardes o. Güzel yürekli, duru, icten, tertemiz kardesim. Ablasini da hic kirmaz, ne istesem hazirdir. ALLAH gönlüne göre versin. Seviliyorsun. :)

melodi

Bayanlar Gurubu
daha önceden tanıdığım burda görüncede çok sevindiğim kardeşim ::
beni kendimi tanıtamadım sana konuşmamız lazım esasında :gul2:ilk gördüğümden peri bana hep sevimli sıcak geldin aramızdaki diyolog hep iyi oldu seninle :gul2:inşallah bozulmaz bu ::
rabbim hep iyilerle karşılaştırsın kardeşim seni seviliyorsun tarafımdan:kalp2:

Mevsim

, Cemâline Hüzün Düşürene, Aşk Olsun...
Hiç sohbetimiz olmadi painle ama izlediğim kadarıyla sevilen sayılan bir bayan

Adalia

Bayanlar Gurubu
Siteye geldiğim günden beri saygısında,samimiyetinde değişim görmediğim baldan tatlı insan. :kalp2:
Sevgiforum'da ilk onunla ve katre ile tanışmıştım.O meşhur gelişime şahit olmuştur kendisi de :p
Kısa bir süre öncesine kadar abla diyordum kendilerine :hih: değilmiş :p
Kocaman bir yüreği var onun çokta güçlü birisi biliyorum! :duygular:
Yardımseverdir,kimseyi kırmaz.::
İyi bir yöneticidir.
Çok sık göremesekte aramızda yüreği buradadır biliriz.::
Herşeyin en iyisine lâyıktır.::
Seviyorum seni canım benim.:eek:ptum:
Her şey gönlünce olsun inşAllah.

byabdullah

Yönetici
Onun söylemiş olduğu bir cümle
hafızalarımdan çıkmadı,
onu hak etmemişti,
bünca seneler o şekilde yaşadı,

ta ki o gidene kadar,
manevi kızım olarak kabul ettim,
babalık mı dersiniz, ağbi mi dersiniz
ne derseniz deyin

onu kızım şeyma gibi sevdim
PainFully sende benim bir kızımsın

:gul2: agbin....

Sükutu LeyL

, Lâ taknetû min rahmetillâh
Painfully kendin gibi tertemiz bir yüreğin Var..
Seninle sohbet etmeyi çok seviyorum :gul2: Yüreğini güzelliği yüzüne vurmuş..Bu konuda san nazar bozuyorum biliyorsun :kalp2:Allah seni kötülerin şerrinden korusun Bu alemde dürüst dediklerimdensin..Çok canayakınsın..Seni tanıdığıma çok memmunum canımsın.. :gulucuk3: :gul2:

Özgü®

Adminastrator
Yönetici
Konu İçin Önce Tuğra Beye Teşekkür Etmek Isterim.|
Nereden Ve Nasalı Başlasam Bilmiyorum. SevgiForum Ailesinin Şah Damarıdır Kendisi. Şükürler olsun ALLAHa sen gibi eşsiz kalpli birisi ile aynı çatı altında yazışma fırsatı verildi bize. Onun kalbi şeffaftır. Onun duyguları tertemizdir.Onun Bakış açısı her zaman pozitiftir. Onun Insanlara Yaklaşımı sevgiyle dostça bir bütündür.Teşekkür ederim Pain - Alemlerin Rabbi senden razı olsun. Yüreğine Huzur Damlacıkları Düşürsün. Seni Çok Ama Sevdiğimizi Bir An Dahi Olsa Çıkarma Aklından..

KardelenGüL

Bayanlar Gurubu
tertemz yüreği sevgi dolu,samimi,cana yakın,tatlı dilli,seviyel,calışkan ve daha bir sürü güzel sözleri güzellikleri hakeden bir kardeşimz kızımız canımız::
iyiki varsın canım seni seviyoruz:: :gul2: :kalp2:

Veda

Bayanlar Gurubu
PainFully

( Bak hele bak bi nasıl entel entel kalp koydum gördün mü )

:gul2:)))
Paini bir süredir tanırım Emirin yazdıklarına katılıyorum çok sevecen ve çok yardımsever biri kendisi. Emirin seçtiği insanlar az öz olduğu için şüphem olmuyor açıkcası seçimlerinden Painde de yanılmadım o seviyor saygı duyuyorsa ben daha fazlasını duyarım elbette. Akabinde kendi düşünceleriminde farkı yok severiz onu güleryüzlülüğü cana yakınlığı ayrıdır sevdiklerinin ardında duran biridir. Emir abisi ile hiç ayrılmasınlar inşallah.

Özgü®

Adminastrator
Yönetici
Sizler asla unutmayacağım insanlarsınız. İyi ki tanışmışız, iyi ki varsınız...