Tuğra
¹ ² ³ тıp . . !..
PainFully 
( Bak hele bak bi nasıl entel entel kalp koydum gördün mü :alkis2: )
Bu konuyu kimseye kaptırmam, kusuruma bakmayınız ;$
Evet cici kardeşim ;
Sanal alemde tanıyıpta silemediğim, vazgeçemediğim, huysuzluğumun duvarlarından geçirdiğim insan sayısı çevrem nekadar kalabalık olursa olsun ; bilirsin .. 5 parmağımı geçmeyecek kadardır..
Sen bu 5 parmağımdan birisi oldun.. Dertlerini dinlerken, göz ardı ve kulak arkası etmeden dinlediğim de anladım
Her zaman açığını söyledim, "ben en çok bebekleri severim onlarıda büyüyene kadar" dedim, bilirsin.. Sen o bebekler gibisin gözümde, hiç büyümüyosun, seni koruyup, kollamak kız kardeşime olduğu gibi boyun borcum olmuş gibi geliyor, böyle sırtımı dönsem sana zarar verebilecekler korkusu
Kızarım da, severim de.. Ama kızmalarım boşa olmaz hatalarının telafisidir..
Neyse bilirsin böyle övemem ben balıklama atlarım, seviliyosun benim tarafımdan, umarım hiç bir zaman bozulmaz bu aramızdaki bağ, ve umarım hayatımda olan NADİR insanlar kategorisinden asla ama asla çıkmazsın..
Kendisi çok hassas, çok merhametli, çok sevecendir.. Bu yüzden bazen kendine zarar verebilecek insanları ayırt edemez, ama bunu hissettiğim an çarpar kendine getirirm vesselam.. Ve bir güne birgün neden kızıyosun demez, neden bağırıyosun demez çünkü bilir iyiliğindendir..
Velhasıl ; duygusaldır cici kardeşim ağlatmayalım onu şimdi yeterli bukadar..
Dibin notu ; Caaann'dır o..
: