Nida

Painfully

» Meğer αcıyмış insαnı olgunlαştırαn, güçlü kılαn.
Nida
Her zaman yanimda olan, duasini eksik etmeyen, dostluk kelimesinin ne demek oldugunu çok iyi bilen ve bunu hissettiren insan.
Cok degerlidir benim için, canimdir.
Içinde iyilikten baska birsey bulunmaz.
Benim hep yanimda olmustur, hep sakinlestirmistir.
Herseyin en guzeline layiktir o.
Cok seviyorum Nida'm seni, kiymetlim benim.
:gul2:

Hazal

Bayanlar Gurubu
Candır ya çok severim kendisini.Düşünceli,kiminle nasıl konuşması gerektiğini iyi bilen anlayışlı yüreği tertemiz bi insan:gul2:

Tuğra

¹ ² ³ тıp . . !..
Nadir gördüğüm, tag'ına imzasına öldüğüm bir yönetici.
Paylaşımlarını ve sukunet'e olan sevgisini fazlaca benzetirim kendime.
İşin gerçeği tag ve imzasına dikkat ettiğimden beridir farkındayım böyle birinin sitede bulunmasından =))
Duruşu ve paylaşımları güzel, gizemli, ağırbaşlı, sakin biri.
Herşey gönlünce olsun.

Zümrüt

Bayanlar Gurubu
Herşey güzel gönlünce olsun bacı canım..

Allahım hayatının her safhasında güzelliklerle karşılaştırsın.

kardeşimi anlatmaya yetemeyeceğim biliyorum ..günümüzde çok az insanda bulunan hasletlere sahip çok sağlam bir duruşu var ,hayata aldanmamış ,özünü iyiliklerle donatmış , ebedi güzelliğin peşinde bir nefer Rabbim ellerini bırakmasın her halini hayr etsin hayrını bol etsin sevgi bulsun sevgi dağıtsın sözünü tesirli etsin neslini hidayet üzre kılsın, gönlüne denk gönüller nasip etsin

KardelenGüL

Bayanlar Gurubu
nida benim canım kardeşim,kuzum,can dostum sırdasım,dertortağım...yüreği güzel,saf ve tertemz kalbi olan,şuurlu,edepli,hanım hanımcık bir geç kız::
nidacım canımRabbim senden razı olsun,hayat boyu mutlu olmanı nasipetsin daima hayırlı insanlarla karşılaştırsın ve seni bizden ayırmasın amin..
iyiki varsın bitanem :: :gul2: :gul2: :kalp2: :sevgi1: :gulucuk3: