LeyL

Painfully

» Meğer αcıyмış insαnı olgunlαştırαn, güçlü kılαn.
LeyL benim canimdir, melegimdir.
Iyi niyetinden hiç suphe etmedigim, o temiz yuregine hayran kaldigim, canayakin ve samimi buldugum canim arkadasim benim.
Kimseye zarar vermez, kin tutmaz.
Kotuluk nedir bilmez benim canim. :gul2:
Cok seviyorum seni Leyl'm ve çok ozledim, ozluyorum..

Hazal

Bayanlar Gurubu
Sıcacık yüreği sevgi dolu melek gibi bi insan.İyi ki tanımışım diyorum çok özledim inşallah en kısa zamanda eskisi gibi yine aramızda olur.

Mevsim

, Cemâline Hüzün Düşürene, Aşk Olsun...
İlk geldiğim zamanlar'da beni hiç yalnız bırakmadi sağolsun:gul2: şimdi o bizi burda yalnız bırakıyor seviliyorsun ve özleniyorsun..

melodi

Bayanlar Gurubu
çok tanımıyorum ama gördüğüm kadarıyla sevilen aranılan biri ::
keşke yanımızda olsada bizde tanıyabilsek ::

Reyhan

Bayanlar Gurubu
Oldukça duygusal ve hassas biridir,kolay kırılır ama belli etmez,asla kötü bir söz söylemez.
Günlerdir hatta aylardır yok ama şu an çıkıp gelse kaldığımız yerden devam edebileceğimiz daha dün görüşmüşçesine sıcak ve samimi olabileceğim canım kardeşim..

Gel ama artık...

iklil

El hâsilü lil-kalbi
benimde birkaç mesajına ve sohbetine denk geldiğim biri canayakın açık yürekli bir kişi leyl:gulucuk3:

Sükutu LeyL

, Lâ taknetû min rahmetillâh
Varlığına şükrettiklerimden biride Leylimdir..
İki senedir tanıyorum.Yüreğinin derinliklerinde kocaman okyanuslar Var...Çok duygusal ve kırılgandır.. :gul2: Sırdaşım benim ::
Sevgi dolu sıcacık tertemiz yürekli bir insandır..Sohbetini çok seviyorum :gul2: Birgünüm onsuz geçmez..Hergün her saat görüşürüm :gul2:
Onu anlatmaya kelimeler yetmez..Kendisini sevmeye ömürler yetmez...:gul2:Seni çok seviyorum canım..İyiki Varsın.

byabdullah

Yönetici
LeyL'ti

Bana anlat deseler,

masum, güler yüzlü, hep gülsün
insanlara kin ile bakmayan, kötülük
düşünmeyen, yardım sever
büyük sözü dinleyen
tanıştığınızda inşallah
samimiyetini sizler daha iyi göreceksiniz
:gul2:

Özgü®

Adminastrator
Yönetici
Konu İçin Teşekkür Ederim Pain.

Her Forumun Bir Kalbi Vardır. Bu Forumun da Kalp Ritmini Belirleyen Yaşamasına Vesile Olan En Büyük Değerlerinden Biriside LeyL dir.

Sevgili Leyl Edebi Duruşun Seni Gözlerimizde Zirveye Çıkaran En Büyük Değerdir.
Allah Senin Her Konuda Yardımcın Olsun.
Seni Üzmesin Sağlık Sıhat Ve Huzur Nasib Etsin.

İnci Misali Kalbine Buradan Allahın Nurunu Temenni Ederek Selamların En Güzelini Gönderiyorum. Her Şey Ama Her Şey Gönlünce Olsun.

KardelenGüL

Bayanlar Gurubu
leyl canım benim benim sonunda istanbulda eyup sultanda tanıştık oturduk baya sohbet ettik,ziyaretler yaptık.leyl'i kendime çok benzetiyorum hassas,kırılgan,yüreği sevgi dolu çok temz kalpli biridir.insanları kırmaktan üzmekten çok korkar.keşke herkes onun gibi olsa.
canım seni tanıdığım için çok mutlu oldum.seni çok seviyorum iyiki varsın...aramıza artık dön inşallah ama daha biraz bekleyeceğiz sanırım...:gul2: :kalp2: :kalp2:

Hayatında varlığına şükrettiğin yüreğine tesir edebilen çabucak kaynaşabildiğin, çabucAK bağlandığın, derdinle dertlenebilen, özü sevgiyle yoğrulmuş, sevgicanlısı, dost yürek ...... Hissettirene ŞÜKÜRLER olsun