Derin'

Hazal

Bayanlar Gurubu
Arada bi görünen sıcakkanlı neşeli güler yüzlü bi kız..
Sevimli sempatik icten birine benziyor:gul2:
Pek tanımıyorum o yüzden rahat yorum yapamıyorum.Tanışınca çok iyi anlaşacağımızdan eminim :gulucuk3:

Tuğra

¹ ² ³ тıp . . !..
Ben onu cümlelere dökemiyorum, bu konuda çok fazla kıtlık yaşıyorum..
Yani herkese bir yorumum oldu, var da evet ama ona yok kuramıyorum..
Sanal alemde ben ilkkez birine "kızım" takısını kullandım..
Bakmayın öyle öz kızım falan değil ama emin olun bir kızım olsaydı eğer onun gibi sevip, kollar, hissederdim..
Yeri o kadar ayrıdır ki bende.. Ya küçük falan kızım falan derim ama bana felaket annelik yapar..
Çok hissederim onu ben.. Aynı şekilde bir insan kilometrelerce öteden birini her sıkıntı yaşadığı gün arayıp seni rüyamda gördüm babacım dardaydın diyebilir mi ?
O hissediyor.. Bunu çok garipsiyorum ama vallahi hissediyor..
Hiç unutmuyorum ilk tanıdığım zamanlar çok savunmasız, çok saf, çok cabuk kanan biriydi.. Dedim ben bunu öyle bir ASLAN yaparım ki elini attığını kapar.
Aha vallada yaptım, elini atanı kapıyor. iyi niyeti, kötü niyeti çabuk kavrayabiliyor..
Laf aramızda DERİN benim bir kızım olsaydı eğer ona koyacağım isimdi hayallerimdi.. Oyüzden o şuan DERİN benim DERİN KIZIM :)
Ama babası gibi çok fazla dobra ve samimidir, sevmediği insana asla rol yapamaz..
İkimizin de burcu da kan grubu da aynı felaket benzer bana huyu suyu (:)
Çok seviyorum onu ya huu :)
Gıduww :)
Neyse yeter ya saçmalarım ben seni anlatamam yeminle :)

Derin'

Ab-ı Musaffa
Ben onu cümlelere dökemiyorum, bu konuda çok fazla kıtlık yaşıyorum..
Yani herkese bir yorumum oldu, var da evet ama ona yok kuramıyorum..
Sanal alemde ben ilkkez birine "kızım" takısını kullandım..
Bakmayın öyle öz kızım falan değil ama emin olun bir kızım olsaydı eğer onun gibi sevip, kollar, hissederdim..
Yeri o kadar ayrıdır ki bende.. Ya küçük falan kızım falan derim ama bana felaket annelik yapar..
Çok hissederim onu ben.. Aynı şekilde bir insan kilometrelerce öteden birini her sıkıntı yaşadığı gün arayıp seni rüyamda gördüm babacım dardaydın diyebilir mi ?
O hissediyor.. Bunu çok garipsiyorum ama vallahi hissediyor..
Hiç unutmuyorum ilk tanıdığım zamanlar çok savunmasız, çok saf, çok cabuk kanan biriydi.. Dedim ben bunu öyle bir ASLAN yaparım ki elini attığını kapar.
Aha vallada yaptım, elini atanı kapıyor. iyi niyeti, kötü niyeti çabuk kavrayabiliyor..
Laf aramızda DERİN benim bir kızım olsaydı eğer ona koyacağım isimdi hayallerimdi.. Oyüzden o şuan DERİN benim DERİN KIZIM :)
Ama babası gibi çok fazla dobra ve samimidir, sevmediği insana asla rol yapamaz..
İkimizin de burcu da kan grubu da aynı felaket benzer bana huyu suyu (:)
Çok seviyorum onu ya huu :)
Gıduww :)
Neyse yeter ya saçmalarım ben seni anlatamam yeminle :)

Ben Dünya'nın en mutlu insanıyım şuanda.
Ama neden ağlıyorum bilmiyorum.
Kurallara göre yorumum silinebilir biliyorum.
Ama bu satırları yazan insan okusun yeter benim için.
Çok başkasın sen ya yeminle tutuldum şimdi.
Hissediyorum seni ben babamsın.
Ben sana bunu her defasında söylüyorum.
En gerçek samimi duygumla seni babamdan daha çok seviyorum.
Böyle birşey olamaz anlatamıyorum.
Sen bana babalık yap ben sana annelik kimseye ihtiyacımız olmasınnn :gulucuk3:
Çok fena oldum benn :(
Allah senin yokluğunla beni sınamasın inşallah.
İşte o zaman asıl aslanı gör sen yerle bir olurum lan valla.
Herkes Gider , Sen Gitme ...

Canımdaki Son Can.