Angelica - Nisa

AngeLica

Bayanlar Gurubu

Bazen bu beyaz sayfaya dökeceğim içimde biriktirdiklerimi.

Son zamanlarda kafamın içinde dönüp duran cümlelerin hızına yetişemiyorum. Yine her şeyin üst üste ve dört nala üzerime geldiği bir dönemin içerisindeyim. Ruhum fazlasıyla yorgun ama yüreğim bu yorgunluğu kabul etmiyor. Hedeflediğim nokta için çalışmalarımın bir kısmı aksıyor. Seneler önce kurduğum, yaşadığımız acılar yaşayacaklarımızın teminatı cümlesi bütün endamıyla hayatımın kapılarını aralıyor. Ve ben acı bir tebessüm ile, Cahit Zarifoğlu’nun o güzel cümlelerini sayıklıyorum.. “Zirvesine göz koyduğum dağlara bak, koşup takıldığım çitlere bak..”

#angelica #günlük #cahit zarifoğlu

AngeLica

Bayanlar Gurubu
Belki de insan sadece görmek istedikleri görüyor, anlamak istediklerini anlıyordu ve belki de anlamlandıramadıklarım görmek istemediklerim, anlamak istemediklerimdi.

AngeLica

Bayanlar Gurubu
İnsanın doğduğu tarih vardır, bu her zaman bellidir. Kimliklerimizde, belgelerimizde, ailelerimizin akıllarında bulunur. İnsanın yeniden doğduğu tarih vardır. Kendini keşfettiğinde, amaçlarına ve hayallerine ulaştığında, güçlü bir kişi olduğunda ve bu vakitler ‘yeniden doğmuş’ hissiyatını verir.

AngeLica

Bayanlar Gurubu
Rabbim çok Yorgun’um.

Bana bütün haberlerin yerini tutacak bir haber gönder.

Üzerime bir iyilik ve güzellik kondur.

Avunmalığım olsun,

hiç ummadığım sevinç nasip et.

Latifsin, lütfen.