![]() |
#401 | |||||||||||||||||||
![]() ![]()
|
![]() Neyi Görmek istersen onu görürsün hayatta, gerisi flu. Ümit edersin, Sabredersin; Adı dua olur.. Özlersin, Sabredersin; Adı hasret olur.. Seversin,Sabredersin; Adı aşk olur.. Acıkırsın, Sabredersin; Adı oruç olur.. Susarsın, Sabrı Demlersin; Adı ÇAY olur.. İçenlere ŞİFA olur…. [Bu linki görmek için izniniz yok!] Giriş yap veya üye ol....[/ ![]() | ||||||||||||||||||
![]() |
#402 | |||||||||||||||||
![]()
|
![]() Sitemkar Sitemkarsın dokunma söze, söz incinir Bülbülün figanı gülşenini dağlar Ahuzar eyleme hüzün tarlasının mahsulü toplanmaz Bir dokunup bin yara açma Sızısı derindir, acının neşteri olmaz Ayrılık düşmüşse yazgıya çekip gitmek gerek gönül durağından Bir nefes düştü düşlerin soğuk kuytusuna Kan dondu, cana vedanın son sitemkar selamı olsun SAHRA ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||||||
![]() |
#404 | |||||||||||||||||||
![]() ![]()
|
Kafam kadar demli, hayallerim kadar açık bir çay isterim...
[Bu linki görmek için izniniz yok!] Giriş yap veya üye ol....[Bu linki görmek için izniniz yok!] Giriş yap veya üye ol.... [Bu linki görmek için izniniz yok!] Giriş yap veya üye ol.... (¯`v´¯) `·.¸.·´ ¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ (¸.·´ ♥.·´ ¸¸.·¨¯"¸.· ![]() ![]() | ||||||||||||||||||
![]() |
#405 | |||||||||||||||||||
![]() ![]()
|
[Bu linki görmek için izniniz yok!] Giriş yap veya üye ol.... Çay ruhun kendini demleme sanatıdır. Dilde şükür, Ser de efkardır.. Yudum yudum ve DamLa DamLa tefekkürdür.. Yudumla çay'ını. | ||||||||||||||||||
![]() |
#406 | |||||||||||||||||
Hüzün sarısı
![]()
|
Çayın demlisi
Gözlerin nemlisi Sözün erdemlisi İnsanın vefalısı Her gönüle iyi gelir,,, ![]()
*Önemli olan kalp efendim
edebi,hayayı imanı ,riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır ,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Bir Hiç" ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||||||
![]() |
![]() |
Etiketler |
belki, bir, buyrun, Çay, Çaylı, demleyelim, hani, isınır, muhabbete, sadece, İçimiz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|