![]() |
#22 | |||||||||||||||||
Editör
![]()
|
enlerin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun Deko kardeşim sen de seviliyorsun benim efendi,saygılı ve agır başlı kardeşim
![]() ![]() ![]() [Bu linki görmek için izniniz yok!] Giriş yap veya üye ol....
| ||||||||||||||||
#23 | |||||||||||||||||||
![]() ![]()
|
@[Bu linki görmek için izniniz yok!] Giriş yap veya üye ol.... teşekkürler abijim (:
[Bu linki görmek için izniniz yok!] Giriş yap veya üye ol....[Bu linki görmek için izniniz yok!] Giriş yap veya üye ol.... [Bu linki görmek için izniniz yok!] Giriş yap veya üye ol.... (¯`v´¯) `·.¸.·´ ¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ (¸.·´ ♥.·´ ¸¸.·¨¯"¸.· ![]() ![]() | ||||||||||||||||||
#24 | |||||||||||||||||
Dost Üye
![]()
|
Alıntı:
Bir Sofi
Bende beni unuttuğun için teşekkür ederim Deko (:
![]() Kendinizi varlığınız ile hatırlatarak unutturmayın lütfen. ![]() SEVGİFORUM.NET ©23.10.2012
| ||||||||||||||||
#25 | |||||||||||||||||||
Benim Hayallerimi Senin Kalemin Yazmaz ![]()
|
En Aktif Bölümü : Forum oyunları
En İyi Konusu : Bakalım Okuyabilecek misiniz? En Güzel Nickli Üyesi : Sükut En Güzel Tagli Üyesi : En Güzel İmzalı Üyesi : Sahra En Güzel Avatarlı Üyesi : Avcı En Güzel Profil Resmi Olan Üyesi : En Güzel Profil Müziği Olan Üyesi : En Aşık Üyesi : Herkes kendince en aşık En Aktif Üyesi : Liya En Ciddi Üyesi : Deko En Sessiz Üyesi : Akıncı, eRkam, aYYıldız, şeyli hilal En Neşeli Üyesi : Beste En Kibar Üyesi : Futbolcu En Mutlu Üyesi : Allah hepinizi mutluluk sarhoşu etsin emi En Sabırlı Üyesi : Özgür, En Hassas Üyesi : Kardelengül En Agresif Üyesi : Benkimim En Duyarlı Üyesi : En Samimi Üyesi : Kenshi En Gizemli Üyesi : Hanzala En Popüler Üyesi : noname En Kültürlü Üyesi : Ben değilim ![]() En Eğlenceli Üyesi : Ayaz ama hep kendine eğleniyor. Biraz da foruma eğlence katsa fena olmaz En Duygusal Üyesi : Mevsim En Mütevazi Üyesi : Sahra, Ayaz, Deko En Sempatik Üyesi : Beste, Futbolcu, Liya En Korkusuz Üyesi : Vat mı benden korkusuz olan ![]() En Sportmen Üyesi : Tabi ki adıyla sanıyla Futbolcu En Sevdiğiniz Üyesi : En Özlediğiniz Üyesi : En Karizmatik Üyesi : Maddenbrough En Yardım Sever Üyesi : En İyi Konu Açan Üyesi : Angelica En Muhabbeti Hoş Üyesi : En İyi Yorum Yapan Üyesi : En Çok Rastladığınız Üyesi : Avcı, Beste, Sahra, Liya, Rasyonel, KaradenizFırtınası Unuttuklarım ve yazmadıklarım için af dilemeyecem. Unuttuktan sonra af dilemenin ne anlamı var dimi ![]() Yazmadıklarıma gelince, bazı şeyler gizli kalmalı ![]() Hey insanlık!
Ayrım yapma meyveler arasında Elma dense de çık armut dense de | ||||||||||||||||||
#26 | |||||||||||||||||
![]()
|
Teşekkürler @[Bu linki görmek için izniniz yok!] Giriş yap veya üye ol.... : )
![]() | ||||||||||||||||
#27 | |||||||||||||||||||
Benim Hayallerimi Senin Kalemin Yazmaz ![]()
|
Alıntı:
Beste
Teşekkürler @[Bu linki görmek için izniniz yok!] Giriş yap veya üye ol.... : )
![]() Baktım konuya rağbet yok, belki hareket olur diye yazdım. Sizler de yazarsınız artık ![]() | ||||||||||||||||||
#28 | |||||||||||||||||
Hüzün sarısı
![]()
|
Bu sükut kimdir bensem teşekkürler @[Bu linki görmek için izniniz yok!] Giriş yap veya üye ol.... değilsem o sükut teşekkür etsin,,,,
![]()
*Önemli olan kalp efendim
edebi,hayayı imanı ,riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır ,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Bir Hiç" ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||||||
#29 | |||||||||||||||||
![]()
|
enler için teşekkür ederim
![]() ![]() Sitemkar Sitemkarsın dokunma söze, söz incinir Bülbülün figanı gülşenini dağlar Ahuzar eyleme hüzün tarlasının mahsulü toplanmaz Bir dokunup bin yara açma Sızısı derindir, acının neşteri olmaz Ayrılık düşmüşse yazgıya çekip gitmek gerek gönül durağından Bir nefes düştü düşlerin soğuk kuytusuna Kan dondu, cana vedanın son sitemkar selamı olsun SAHRA ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||||||
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|