![]() |
|
|||
|
|||
![]()
data-full-width-responsive="false">
|
#2 | |||||||||||||||||||
♥ нαғιz'ι ĸυr'αɴ ♥ ![]()
|
İyi dilekleriniz, güzel sözleriniz, yorumlarınız ve dualarınız beni çok mutlu etti
![]() ![]() Konu için ayrıca teşekkür ederim ![]() Dabulyu Dabulyu Dabulyu Nokta Sevgiforum Nokta Net..
![]() Sefacan...Ƽȝ | ||||||||||||||||||
![]() |
#3 | |||||||||||||||||
Editör
![]()
|
Sakindir kendi halinde yeri gelince konuşan güzel yürekli bir beyefendidir ve benim Hafız kardeşimdir kendileri aynı zamanda o bir asker.Rabbim hayırlısıyla teskere alıp dönmesini nasip etsin.Onu ve tüm askerlerimizi korusun.
![]() ![]() ![]() [Bu linki görmek için izniniz yok!] Giriş yap veya üye ol....
| ||||||||||||||||
![]() |
#5 | |||||||||||||||||
1907
![]()
|
![]() Ne messi nede c.ronaldo sadece @[Bu linki görmek için izniniz yok!] Giriş yap veya üye ol.... on numara yüreği güzel insan daima yolun açık olsun sevgiler saygılar. | ||||||||||||||||
![]() |
#7 | |||||||||||||||||||
![]() ![]()
|
İnanclı ve vefalıdır..
![]() Sevgi doludur.. Dilerim hayırlısıyla döner evine.. seviyorum Kenshi Sefa abimi ![]() [Bu linki görmek için izniniz yok!] Giriş yap veya üye ol....[Bu linki görmek için izniniz yok!] Giriş yap veya üye ol.... [Bu linki görmek için izniniz yok!] Giriş yap veya üye ol.... (¯`v´¯) `·.¸.·´ ¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ (¸.·´ ♥.·´ ¸¸.·¨¯"¸.· ![]() ![]() | ||||||||||||||||||
![]() |
#9 | |||||||||||||||||
![]()
|
Seviyeli duruşu ve insancıl yönüyle saygıdeğer kişilik sahibi...dilerim her iki cihanda mutlu olur.
![]() ![]() yalnız konuyu açan neşe kaynağımız nerelere de acaba özledik ![]() ![]() Sitemkar Sitemkarsın dokunma söze, söz incinir Bülbülün figanı gülşenini dağlar Ahuzar eyleme hüzün tarlasının mahsulü toplanmaz Bir dokunup bin yara açma Sızısı derindir, acının neşteri olmaz Ayrılık düşmüşse yazgıya çekip gitmek gerek gönül durağından Bir nefes düştü düşlerin soğuk kuytusuna Kan dondu, cana vedanın son sitemkar selamı olsun SAHRA ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||||||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|