YuNuS

Painfully

» Meğer αcıyмış insαnı olgunlαştırαn, güçlü kılαn.
YuNuS
Iste bir sevdigim abim daha :sevgi1:
Bu forumda ilk tanidigim kisilerden.
Kendisi çok saygilidir, efendidir, asla kirici olmaz.
Durusu ve konusmalarini begendigim abim.
Deger veririm kendisine, yeri ayridir bende. ::
Hepimiz tarafindan çok sevilir zaten. :gul2:
Rabbim seni ailene, sevdiklerine bagislasin ins.
:gul2:

Reyhan

Bayanlar Gurubu
Benim canım kardeşimdir o,çok fazla severim..Son derece sağduyulu,son derece anlayışlı biri.Hiç kötü söz söylediğini,şikayet ettiğini duymadım..

Hazal

Bayanlar Gurubu
Sessiz,ciddi seviyeli bi kişilik.Çok değer verdiğimiz iyi ki aramızda dediklerimden ::

Tuğra

¹ ² ³ тıp . . !..
Sessiz, sakin bir yönetici. Sanırım oralardan izliyor bizi ;p
Arada bir görüyorum kendisini, ama bir pm'si ile alçakgönüllü olduğunu anladığım insan..
Hersey gönlünce olsun inşallah.

melodi

Bayanlar Gurubu
sevdiğim değer verdiğim espirili saygılı ve çok sabırlı kardeşim benim ::
rabbim ailene çoluğuna çocuğuna bağışlasın seni ::

Sükutu LeyL

, Lâ taknetû min rahmetillâh
Sevdiğim değer verdiğim abilerimden birtanesidir. . .Şaka yapmayı çok seven bir abimdir..Kimseyi incitmeyen saygılı ağırbaşlı nostaljik bir abimdir.. Kendisini çok takdir ediyorum Kıymetli dedem benim :gul2: ::
İyiki varsın dedecim ::

Özgü®

Adminastrator
Yönetici
Konu İçin Teşekkür Ederim Pain.

Yunus Adın Geçince Şöyle Bir Duruyor Geçmişe Bakıyorum Yaklaşık 10 Yıla Dayanan Bir Muhabbet Ve Kardeşliğimiz Var.

Seni Tanıdığım İçin Alemlerin Rabbine Hamd Ediyorum
Sen Karşılık Beklemeden Değer Veren Bir Dost, Sen Çıkarsızca Sevgisini Etrafına Bir Işık Misali Saçan Kardeşimsin.

Çok Seviyorum Seni. Allahım Sana Ailene Tebessüm Dolu Nice Yarınalar Nasib Etsin.
Hüzün Uğramasın Yanına. Acı Düşmesin Yüreğine..

Selamların En Güzeli İle Selamlıyorum Seni.. Benim Can Dostum, Sevdiğim, Saygı Duyduğum, Varlığı İle Mutlu Olduğıum Kardeşimsin.

KardelenGüL

Bayanlar Gurubu
yunus bana annem diye hitab eder çok hoşuma gidiyor bende ona kuzum derim tabi...çok saygılı,ince düşünceli,cana yakın,tatlı dilli,edepli bir beyefendidir iyiki varsın yunus kuzum :: :gul2: :gulucuk3:

Avcı

Muamma
Yunus abi,
Babacan olan insanlar vardır ya..
İşte öylesin abi.
Cana yakın muhabbeti güzel abi.