Eylül

Muallem.

Active member
İsmi Eylül.
Ama
Kalitesi, yardım severliği, aktifliği,
etrafına pozitif enerji yayması, kısacası samimi duruşu ile
Aslında Stede Nisan gibidir.

Muhayelemde güzel intibah bırakan Eylül / Nisan ‘a teşekkür ederim.
Başarı özneniz,
Sevgi yükeminiz olsun.
:sfgul2: :coffee:

Eylül

, 💗 KeLeßeK 💗
İsmi Eylül.
Ama
Kalitesi, yardım severliği, aktifliği,
etrafına pozitif enerji yayması, kısacası samimi duruşu ile
Aslında Stede Nisan gibidir.

Muhayelemde güzel intibah bırakan Eylül / Nisan ‘a teşekkür ederim.
Başarı özneniz,
Sevgi yükeminiz olsun.
:sfgul2: :coffee:

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim :coffee:

SevgiForum

#Evdekal
@Eylül

Nereden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Ama Onun hakkında yazarken kelimelerin seçiciliğine en üst düzeyde önem vermem gerektiğini çok iyi biliyorum.

Foruma gelişi ile buraya bahar rüzgarını getiren, iyimser bir kalp taşıyan, çok ince düşünen eşsiz bir kişilik.

Sevgi forum sitemiz senin geride bıraktığın izleri asla unutmayacak.
Geceler boyu photoshop ile uğraşan emek veren eylül ! kalplerde en üst makamda yerini almıştır.

Unutmayacağız nakış nakış işlediğin emeğini. Bu forum yönetim kadrosuna emanettir emanete sahip çıkan gözünün nuru gibi bakan, forumun kalbine dokunan, burada esen güzel sıcak ılık rüzgarların yüzümüze çarpmasına sebep olan bayan teşekkür ederiz sana.
Bir kelebeğin özgürce kanat çırpışını hatırlıyorum sana bakınca. Ay ışığının güzelliği gibi açtığın konulara yazdığın mesajlara yansıyor.Hep mutlu ol hep iyi ol hep bizimle ol eylül... Seni gerçekten çok seviyoruz
Eylül İyiki varsın iyiki buradasın iyiki bizimlesin.

:cay:

Eylül

, 💗 KeLeßeK 💗
@Eylül

Nereden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Ama Onun hakkında yazarken kelimelerin seçiciliğine en üst düzeyde önem vermem gerektiğini çok iyi biliyorum.

Foruma gelişi ile bahar bahar rüzgarını getiren, iyimser bir kalp taşıyan, çok ince düşünen eşsiz bir kişilik.

Sevgi forum sitemiz senin geride bıraktığın izleri asla unutmayacak.
Geceler boyu photoshop ile uğraşan emek veren eylül ! kalplerde en üst makamda yerini almıştır.

Unutmayacağız nakış nakış işlediğin emeğini. Bu forum yönetim kadrosuna emanettir emanete sahip çıkan gözünün nuru gibi bakan, forumun kalbine dokunan, burada esen güzel sıcak ılık rüzgarların yüzümüze çarpmasına sebep olan bayan teşekkür ederiz sana.
Bir kelebeğin özgürce kanat çırpışını hatırlıyorum sana bakınca. Ay ışığının güzelliği gibi açtığın konulara yazdığın mesajlara yansıyor.Hep mutlu ol hep iyi ol hep bizimle ol eylül... Seni gerçekten çok seviyoruz
Eylül İyiki varsın iyiki buradasın iyiki bizimlesin.

:cay:

Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim @SevgiForum beni çok mutlu ettin :coffee:
Bende burayı ve sizi çok seviyorum
İyi ki gelmişim ::

LiyA

, , , 🕋 Aşk il£ 💗 £ - Ö 🕋

O benim nazlı çiçeğim.
Kelebek kalplim, Cana yakın candan yakın çok seviyorum seni.
Beraber güldüğüm, beraber eğlendiğim :mcks:
Hassas kediciğim Rabbim seni hiç üzmesin.
İki cihan saadeti versin. :kalp5:

Eylül

, 💗 KeLeßeK 💗

O benim nazlı çiçeğim.
Kelebek kalplim, Cana yakın candan yakın çok seviyorum seni.
Beraber güldüğüm, beraber eğlendiğim :mcks:
Hassas kediciğim Rabbim seni hiç üzmesin.
İki cihan saadeti versin. :kalp5:

Bitanem benim yüreği güzelim dert ortağım bende seni çok seviyorum iyiki varsın iyiki tanımışım seni :kalp5:
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim meleğim Rabbim senide hiç üzmesin yüzün hep gülsün inşallah :kalp2:

LiyA

, , , 🕋 Aşk il£ 💗 £ - Ö 🕋
Bitanem benim yüreği güzelim dert ortağım bende seni çok seviyorum iyiki varsın iyiki tanımışım seni :kalp5:
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim meleğim Rabbim senide hiç üzmesin yüzün hep gülsün inşallah :kalp2:

Amin Canım benim hep birlikte inşallah.​